Print
 

Over Exellent Food 1 van 2: Historie

 
 

 

De historie van Exellent gaat terug naar 1968 toen Piet Laan in Bakkum zelf zijn eerste verse kroketten, loempia’s, bamihappen en nasischijven maakte. Vanuit de schuur in de achtertuin van zijn woning bediende hij de snackbars in de regio. 

De productie werd in 1975 verplaatst naar Egmond-Binnen. Wekelijks werd er drie keer vers geleverd in heel Noord-Holland. Vanaf 1987 vond de productie van Laan Snacks plaats in Oostzaan door samen te gaan met groothandel Jongens. De groei ging snel en het merk van Dobben werd groot gemaakt. Peter Jongens en Piet Laan verkochten het bedrijf in 1997. Piet bleef aan als directeur, maar na een paar jaar lokte het ondernemerschap weer. Na een omweg met de productie van Sushi en de overname van De Winter Foods in Heerhugowaard heeft Exellent de focus nu puur op ragoutsnacks.

Met de realisatie van een nieuwe duurzame fabriek in Oudkarspel geeft Exellent invulling aan haar ambitie om de beste kroketten en bitterballen van de hele wereld te kunnen maken. Daarbij heeft het bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.

 

Volg ons op Facebook

Wees als eerste op de hoogte van aanbiedingen, ontdek de nieuwe producten en laat je inspireren door onze recepten.

Exellent Food
© 2017 Exellent Food BV

Exellent Food & Snacks  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440

Exellent Food
© 2017 Exellent Food BV

Exellent Food & Snacks  - Vlet 1 - 1724 BM Oudkarspel, Nederland
Telefoon: +31(0)226 - 741941 - Fax: +31(0)226 - 741944 - info@exellentfood.nl
KvK 37086440